Tak vyhlašuji soutěž o to, kdo mi sem pošle co nejvíc vyfocených obrázků z Warbandu nebo normálního MB(musí to být obrázky, které ještě nemám). Jedná se o artworky, které bývají většinou v singleplayeru při nějakých událostech.
Uvedu příklad: http://www.downlo...all-07.jpg
Každý kdo sem pošle nějaký obrázek, který ještě nemám, dostane medaili mimořádné činnosti.
potom poslem este nieco z 1. warbandu, ale je to otrasna hra oproti warbandu takze sa to hra neuveritelne tazko ...
Upravil/a KdoToJe dne 16-09-2011 10:40
Mam tu dalsie zo stareho ako aj noveho warbandu
+
nieco som nasiel / nieco tu uz je ale nasiel som lepsie rozlisenie prip. kvalitu ( niektore maju naozaj monstrozne rozlisenie )
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog