Zdravím,
vzhledem k tomu že letos maturuji, součástí maturity je i maturitní projekt.
Vzhledem k tomu, že se zajímám hlavně o grafiku, zvolil jsem si tvorbu plakátu, který má obsahovat prvky typografie.
Vzhledem k tomu že potřebuji co největší množství názorů at vím co zlepšit, upravit atp.
postuji sem aktuální návrh na kterém momentálně pracuji. Není to nic světoborného nicméně jakýkoliv názor přijde vhod. http://imageshack...rojekt.jpg
No určitě by toho bylo více, ale když už tam dáváš šum, tak by měl být i na tom bílém písmu, takhle to vypadá že se to k sobě moc nehodí. Všude máš bílý šum ale na tom bílém písmu by měl být zas tmavý.
Pak ty schody, dveře, písmo, postavy mají přesné a čisté hrany, zatímco ta ruka s tím dřevem(nevím jak se tomu říká) je taková jakože od ruky, buď to udělat stejně od ruky všechno nebo udělat tu ruku taky takovou čistou.
Ke kompozici, je to strašně namáčklé na krajích, třeba ten spodek.
Snažil bych se taky používat co nejmíň fontů a nějak mi nedochází proč jsou červeným ty 3 písmena.
Toho mafiána ve dveřích bych zkusíl víc zcelit s těma futrama.
Jo, ten šum ještě doladím.
Ty červené písma tam mají fungovat jen jako jistý kontrast aby to celé nevypadalo tak jednotvárně a fádně.
Ještě na tom zkusím zapracovat ikdyž termín se krátí a mám už jen 12 dní takže práce nad hlavu..
Upravil/a Tristan dne 19-03-2013 14:01
http://greep3r.tu... Waters of Nazareth
Souhlas, ty různý styly se tam vcelku dost tlučou, nepůsobí to dobře. Ten hlavní nápis určitě posunou výš, aby byl víc na zlatým řezu. Možná ještě ty ostatní nápisy trošku znevýraznit.
Upravil/a Kozy ne asi dne 19-03-2013 18:33
Smrdím víc než Golfeew
Nevypadalo by líp kdybys to světlo trochu pootočil, aby byl vidět jakokdyby kužel světla, klidně i z reflektoru. Treba by mohl byt na nejaky budove a u nej stat zase naopak od toho exitu nejaci policajti, jestli me chapes. Jestli ne udelam ti nacrt jak sem to myslel. Taky bych trochu upravil, jak se to dolni pismo napojuje na ty schody, a celkově ty schody bys mohl trochu vylepsit.
Jinak co má ten plakát vyjadřovat, nevim jestli jsem to uplne pochopil.
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog