Navigace
· Pro nováčky
· Info o klanu
· Pravidla
· Ke stažení

· Hledat
· Fórum
· Fotogalerie
· Hodnosti
· Kontakty
· Warband Dev Blogy
· Bannerlord Dev Blogy
· Friendly matches
· Event Calendar
· Mapy
· Map List
· Kontakt
Kdo je on-line
Jméno: KdoToJe
24 týdny
Bouwen Jméno: Bouwen
47 týdny
Kai Jméno: Kai
66 týdny
Ganicus Jméno: Ganicus
69 týdny
Pepa168 Jméno: Pepa168
86 týdny
Jméno: Streps
94 týdny
Lord_Peter Jméno: Lord_Peter
100 týdny
Jméno: frenkikus
102 týdny

Hosté on-line: 12

Registrovaní členové: 568
Nejnovější člen: chryskerpona1984
TeamSpeak
CHAMPION DRUHÉHO DESETILETÍ

Championem se stal

Peterman

Gratulujeme!
[info]

Události
<< Cervenec(Júl) 2024 >>
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Žádné události.

Narodeniny Narodeniny:
Klanový prapor
Bannery
M&B Libary
64. CZ/SK regiment Petr Bukovjan - grafik
Číst diskuzi
 Tisk diskuze
Vseobecne zazitky ze zkousek
FildasCZ
#1 Vytisknout diskuzi
Přidané 11-04-2012 23:26

Člen

Příspěvek: 456
Založený: 25.02.11

Přidám z jiného soudku sice jsem nematuroval to až příčtí rok .. Naopak jsem se vyučil a musím řict,že to taková procházka růžovím sadem nebyla .
za 1. za tři roky jsem měl spousta zdravotních problémů takže to bylo od 9 k 5
za 2.Tím pádem jsem měl takovou absenci,že každý poctivý človek,co chodí do školy by asi omdlel ... měl jsem problémy s učiteli kvuli absenci tuny lejstrů od doktorů je nezajímali brali to jako zapejkárnu jen zminím( pokud byla zapejkárna zápal plic 4 plastický operace bouračka atd tak klobou dolů .. kantoři se snažili mě všelijak potopit naštěstí jsem měl známou ve škole ta byla můj advokát dá se říct .
Takže jsem vlastně vědel tak 50% odborných 50% teorie .
A šance na úspěch byla malá .. Měl jsem tři roky deprese vedl jsem si deník což,ale nechci brat jako výmluvu ( ne nebyl jsem žádnej feták ) Smile
Měl jsem problémy se zavislostí na počítači a čím blíž se blížil konec ,tím vícj sem se snažil tomu vyhnout.
Rodiče mě chtěli motivovat (tak,že vyhrožovali vyhazovem z baráku což nebyl u nich problém) takže se ve mě hnulo svědomí
A začal jsem na sobě makat zajímat se o to,co dělám (v mém oboru) bohužel to nestačilo.
U nás na škole se snaha brala jako+ nepřehlížela se bohužel,ty největší grázlové měli největší plusy, to byl mínus naší školy
Moc se neřešila šikana a podobný věciSmile se zametali pod koberec

Takže ted to začlo prvně začínaly písemný ty byly v pohodě .. nejdřív jsem vyblil na papír vše,co jsem věděl a pak to třídil
No a pak nás učitel nechal opisovat takže pohoda nejvíc,to byla trešnička na dortě -.- Bohužel jsem dostal za 4 a nebylo mi řečeno.proč ...(možná kvůli písmu měl jsem svoje písmo tiskopsací )
Dále odborný u těch jsem se obával málo času mistři stresovali,že to posere* takže jsem měl stres ...

A ustní to byl byl největší horor 5 dní před nima jsem se učil denně 12 hodin .. Bichloval jsem se a stejně to bylo málo
Naučil jsem se 20 témat,zapoměl dalšich 7 .Učil jsem se z NJ AJ FR stránek díky překladači takže jsem si osvojil věci,co mi nikdy nebyl vysvětleny.
Takže přišlo na řadu,že se budu učit jen to duležitý prostě jen to,co Vás udrží na nohou při nejhorším.
Začlo to hodiny tikaly každej den jsem jedl jen snickers pil kafe a wc .. žádná hra žádnej fb nic podobného.
Poslední den jsem byl tak vytukanej(vystresovanej),že mé ruce a tělo mělo neskutečný vibrace jak feták před koncem života.
"Naučil" jsem se asi 47 témat z 50 a tři jsem nestihl
Rychle jsem si zahrál ještě bf.bc 2 pustil music na plný volume nechal se únášt v mém světě pak jsem si řek,jdu přepsat svoji historii (pro vás rutina ,ale mě to pozvbuzení zachránilo kejhák a zvedlo sebevědomí)
Ještě jsem se podíval na zbylé tři otázky cestou do školy)
Každej se stresoval házel do sebe shocky semtexy Redbully
Byla řada na mě "pane Těšínský jste na řadě trapas neměl jsem občanku naštěstí to nevadilo zapsal jsem se a po té jsem si říkal ,že si vytáhnu dvě otázky .. prd jeden papírek tam dvě otázky špatně!!Tohle jsem nečekal.
Otočím ten papírel a zjištuju,že tam je otázka,co jsem se učil cestou do školy a druhá byla odborná a ta byla z praxe ,co jsem dělal ve druháků

Kluk ,co byl zkoušen předemnou nevedě zhola nic potil se byl ve svým světe čas bežel a on nic .. odešel s tím,že dělá repec.
Prišla řada na mě u komise nějaký dědek=Ten komisér.
Zkoušeli mě HL.mistr a ještě jeden .1 otázka ta těžší ...věděl jsem ji!!Ale náhle zkrat zastavil se čas měl jsem v hlavě prázdno probudil jsem se a zjistil jsem,že jsem to zapoměl .. tak jsem ze sebe dostal něco málo opakoval jsem a doufal,že z toho bude aspon malé + ...
2druhá otázka byla v klídku jenže ... nastal problém řek jsem o otázce vše,co jsme se učili a bylo to málo .. chtěli víc a víc a já už nevěděl,už vše,co jsem o ní říct mohl jsem řek ,takže jsem odešel s tím,že bud 5 nebo 3

Ješte,aby toho nebylo málo tak hodinu se rozmýšleli,co nám dají aaa nastalo to brány do další úrovně se otevřeli každej stál a čekal.
Srdce mi bušilo tak rychle,že jsem myslel,že zkratuju vybouchnu rozbrečím se nebyl jsem si najednou ničím jist
Prišla na mě řada a za 4 3 4 v tu chvíli jsem nevěděl,co dělat.
Vybehl jsem ze školy ukázal palec do nebe ,jako že super a konec .. Byl jsem štastnej .. hrdej ,ale uvědomil jsem si,že tímhle to nekončí
Čeká mě ještě maturita pokračovaní príště.---

PS: Věřím,že Maturita není snadná ,ale vetšina lidí z VS mi řiká,že Střední bylo peklo

Varování!!!!!!!!!!!!!!!!!! Všichni štouralová at si seženou anální kolík nehodlám tu hltat jejich exempláře ..Každej na to má jinačí pohled a je jasný,že ten, co to umí uměl tak mu to příjde lehký primitivní .. .. taky si říkám,proč se každej stresuje z autoškoly víc než ze školy ....

[img]rychlost.cz/rs/20114981075.png[/img]

Krizek
#2 Vytisknout diskuzi
Přidané 12-04-2012 00:20

Administrátor

Příspěvek: 331
Založený: 20.04.11

Moje maturita by se dala pospat takhle:
Prisel jsem, nezavrel jsem hubu a odesel.

Ucil jsem se na ni asi 14 dni a to jen odborne predmety (ekonomiku, management, marketing a hotelnictvi). Na cestinu a anglictinu jsem se vykaslal. Byl to celkem strest, ale dalo se to.

Jako prvni zkousku jsem mel cestinu. Vytahl jsem si Illias a Odyssea. Prej jsem to mel precist v originale. Nikdy jsem to necetl a jeste me pochvalili, ze to krasne umim ...
Druha zkouska byla anglictina. Pustil jsem se tam do zkousejici profesorky, protoze se mi zdalo, ze na plnohodnotnou odpoved mi opravdu nestaci 2 minuty. To nebylo chytre, ale dal jsem to. Anglictinu jsem si dal jak nizsi, tak vyssi. Oboje dvoje primitivni ...
Treti zkouska byla ekonomika, marketin a management. Mel jsem stesti otazka co mi prisla byla obsahla a ja to mohl okecat. Jo a jeste predtim mi profesorka nadiktovala co tam mam napsat. Haluz.
Ctvrta zkouska byla z hotelnictvi. Mel jsem praci, kterou jsem obhajoval. Kdyz clovek zjisti behem obhajoby, co to tam napsal za kravoviny, tak se celkem orosi. Priklad, mel jsem tabulku a ta mela vyznacovat kolik lidi prijede do CR, misto toho vyznacovala kolil tady prumerne turista utrati penez. Taky sranda. Presel jsem to tim: "Ano, tak tady kdyz se podivame, nee na dalsi strance ..."

Maturitu jsem ziskal. Bez jedne dvojky by to bylo s vyznamenanim.

Haluzy samozrejme pokracuji na vysoke skole. Jen jako priklad bych treba uvedl zkousku, ktera se skladala z napsani eseje a potom z pisemne zkousky. Esej jsem napsal, tak ze jsem absolutne nechapal o cem vlastne pisu a na test jsem se sel podivat jen na otazky. Dal jsem to ... Kdybych mel o bod mene, tak bych neprospel.

P.S. Bacha na stare cestinarky!
mw-clan.net/obrazky/sign_Krizek.jpg

BahnoCZ
#3 Vytisknout diskuzi
Přidané 12-04-2012 15:32

Člen

Příspěvek: 199
Založený: 08.08.11

No to jste mě teda navnadili... Grin ...už se fakt nemůžu dočkat Shock

Intell
#4 Vytisknout diskuzi
Přidané 12-04-2012 17:25

Člen

Příspěvek: 166
Založený: 25.03.12

Tojo no, za asi 2 mesice delam zkousky a na vyucnak a co jsem to procetl tak jsem z ni posranej jeste vic Grin
mw-clan.net/obrazky/sign_Intell.jpg

Harleqes
#5 Vytisknout diskuzi
Přidané 13-04-2012 15:18

Člen

Příspěvek: 128
Založený: 16.11.10

Třema legendárníma slovama "life is pain" .
Upravil/a Harleqes dne 13-04-2012 15:19
(•_•)

( •_•)>-

(_)

FUCK YEA!

mw-clan.net/obrazky/sign_Harleqes.jpg

Přejít na fórum:
Server
MORAVA_CZ_SK

GAME OVER
Čekání na Bannerlorda
Od ohlášení to trvalo pouhopouhých 7 let, 186 dní a 11 hodin, ale konečně jsme se dočkali!

Moraváci do zbraně!

... bohužel je venku pouze 𝛼-verze a stále nejsou dedikované servery pro tréninky
... takže počítáme dále:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Anketa
Jaká hra se opraví dříve

Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.

24/07/2023 19:26
Tak co ten DC jaký je ? 😁Dojdeme pokecat ne ? Naposledy jsem tu hrál v roce 2013 snad 😁

04/02/2023 17:31
Fungujeme jako speciálná jednotka na CRPG módu a když hrajeme siege Grin

08/01/2023 14:32
No, jak se to vezme Smile Je otázka, co tím máš vlastně přesně na mysli? Grin

07/12/2022 13:56
Hooooj, už fungujem?

04/12/2022 01:32
Moj steam 56402641

04/12/2022 01:20

04/12/2022 01:12
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka Grin a tesik Grin vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw

20/08/2022 14:06
Zdaarec jakej je DC ? rád bych přišel po XX letech pokecat Smile hodně vzpomínám na tuhle hru a na tenhle KLAN !!!

25/06/2022 11:10
Discord sever myslím máme založený nějaký, ale stejně všichni chodíme stále na team speak Grin

22/06/2022 08:33
Čus, je hezké, že i po dlouhé době, co si vzpomenu na Warband, se tu občas objeví nějaký komentář :-) Discord zní dobře.

Viking Conquest 2.069
  {STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog
Steam

Moravian Warriors

Lord_Peter, Conan, Harleqes, WildWolf, Kai, Fildas, Haman, Krizek, Kore, Kuchra, Pepa168...

Přidat do Steam:
Moravian Warriors

Záběry ze hry

Videa:

Screenshoty:

Klání o Championa

Další Screenshoty
Návštěvnost
TOPlist