Dnes jsem si chtěl přidat pár věci do hry. Zbraně,armor ( šak to znáte ). Ale když jsem se to snažil ozkoušet ( jít zakoupit do Měst ) tak mi vyskočilo vlevo dole "Unable to find mesh .... "
Zbraň sice byla zakoupená,ale neukazovala se v inventáři. Byla bez textur.
Chtěl bych poradit co dělám špatně,či by mi tu někdo zkušený mohl poradit.
No odpověděl sis vpodstatě sám. Chybí ti textury. Tzn. bud jsi špatně nakopíroval soubory, kdy to nemůže najít cestu k nim, nebo tam vůbec nejsou.
Dával jsi tam ty mody manuálně nebo jsi to tam přidával např. přes steam workshop ? (jestli tedy máš originální verzi, nicméně na funkčnost modu to nemá vliv).
Zkontroluj si u toho daného modu kam ty soubory máš dávat, páč je dost možné že jsi udělal něco špatně, a proto ti to nejde.
http://greep3r.tu... Waters of Nazareth
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog