Dostal jsem tip na mód, kde jsou trebuchety, balisty, katapulty, ohnivé šípy, zničitelné zdi, žrádlo v sudech na doplnění hp a spousta dalších vylepšení na multiplayer, tak sem si řekl, že to vyzkouším. Jestli chcete, zkuste taky. Já jsem o tomhle módu ještě neslyšel, ale už existuje asi celkem dlouho.
Kinda late, ale. Ten mod jsem kdysi dávno zkoušel, hraje se na nějakym americkym siege serveru. Neni to špatný, ale zárovneň mě to nějak moc nenadchlo.
Ahoj. Dřív se tento mód hrál na americkém US_GK servru ale už je to nějaký čas.
Jako jeden z hlavních administrátorů Mount&Siege a TrollGame **TG** serverů bych vám doporučím navštívit www.troll-game.org. Tento server už provozujem víc jak tři roky a poslední dva jedeme na právě zmíněném NeoGK s několika vlastníma úpravama.
Jinak paráda že provozujete CZ/SK server, jen tak dál
mohl bych někdy přijít jen tak si zabojovat?
ted řeším problém s internetem
brzo to vyřeším
mam zrovna 4G modem i wifi na chatu
funguje hlavně 4G
proto bych rád otestoval připojení
abych věděl co je lepší
jinak žádný problém
Pokud máš zájem si zahrát s námi, tak přijď k nám na team speak. Sice možná náš první dojem bude, takový ve stylu, kdo jsi a co tu chceš, ale pokud to vydržíš a normálně se s námi začneš bavit a řekneš, že si chceš někdy zahrát, tak tě tam nechají Jelikož občas tam lezou malé děti, a nebo někdo s programem na změnu hlasu, tak už máme menší averzi na nově příchozí, ale pokud budeš v pohodě, tak tím lépe.
+ Doporučuji psát do do Shoutboxu než tady ve fórum, jelikož jak se teď nehraje aktivně warband a čeká se na Bannerlord, tak tolik lidí nečte fórum.
Upravil/a Pepa168 dne 16-05-2017 16:04
Když šíp mine cíle, viní z toho střelec sám sebe, a ne druhého člověka. Tak si počíná i mudrc.
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog