on myslel asi truny, inak ja pozeram vsetko v originale , poske v polstine ruske v rustine, aj cinske ci kantonske si radsej pozriem v cinstine/kantostine (ip man1,2)
Jelikoz Naruta,zeru dokonce vic nez pokemony a je mi jedno,jestli nekdo rika,ze to je pro deti,protoze to pro deti neni ma to Rating myslim 15+
a Ja to proste zeru tedka je to v Japoncku kinech tenhle film a u nas pristi rok na dvd s cz titulkama YouTube Video
Upravil/a FildasCZ dne 29-07-2012 16:47
[img][/img]
Temný rytíř povstal :Nemam slov nechapu jak to na csfd mohlo dostat 89 %
Behem filmu jsem napocital dve nejaky "poradnejsi" akce a asi 4 drobny ,.. Cekal jsem a doufal,kde ze je ta akce.. a ten typek v ty masce byl hlavni zaporak?(nakonec k nemu patrila ta holka,ktera to opravdu nenapravila... to mi pripadalo jako zlej vtip to spis vypadalo jako Joukera poskok ...
Gothem zachranen .. nuda nuda nuda .. po hodine jsem chtel,aby film skoncill chtel jsem odejit a doufal jsem,ze tam neco bude jeste ... Ja s matkou jsem tezci kritici,ale tak nudnej film s takovím beckovim pribehem .. jsme necekali ..
Mel jsem radsi jit na dobu ledovou 4 s bratrem ..kazdej nadaval na avatara,ze tam je moc scen .. tak at skoci na tohodle temnaka ...Bylo to jako koukat na oblohu a cekat az proletí letadlo
Uz se tesim na hobbita..
OMG,CO ty lidi melou za hovn* jaky emoce ? O cem to mluvi ? emoce ? 2x jsem se zasmal tot vse .. nejvic me drti ty lidi,co tomu daj 4/5 a jejich argument vubec nerika nic o tom,proc tomu dali tolik
"Tak hutný, těžký, depresivní a zároveň vypilovaný film jsem snad nikdy neviděla" By me zajimalo kolik ta holka videla filmu ,,,
Jako jo 100 lidi 100 chuti,ale tady to neplati proste ten film udelal z lidi ovecky .. a lidi se nechali ...
U jednoho dil naruta jsem brecel smal jsem se a byl hrdy .. a trvalo to 23 minut ...
Tady 164 minut jsem myslel .ze se mi to jen zda,ale nezda,, skoda,ze jsem nemel kbelík na bliti
A videl jsem vsechny batmany jak kresleny tak hrany .. to je jako,.. kdyz vidite ferrari a otocite se zpatky a uvidite model trabanta
Boze.. mucte me ublizujtemi nadavejte mi,ale nema cenu vam to rikat,kdyz to nepochopite to sami jako bf3 je tak realnej az je nerealnej .. ale spousta lidi si to neuvedomi .. proste hra je in hraje se vychvaluje se do nebe tak vas to nezajima,ale me jo nesnasim to ..
A kdyz vyjde super hra neni znama tak je to podle vas sracka..
Tak nastvanej zklamanej jsem z filmu dlouho nebyl
A pokud mi tu chce nekdo odpovedet a nerekne kurv* poradnej duvod,proc se na to koukat tak me jeho slova jako,ze to neni pravda a nebo kecam a nebo nevim,co tak .. to neni duvod ...
Jen bych zmínil..Ze pokad filmu nerozumim nebavi me zanr herci hudba atd tak mam neutralny nazor ... napr nebavi me romanticky filmy .. nebavi adventury.. Ale kdyz vidite neco,co chcete a pak uvidite neco ,co jste nechteli videt je vam spatne ..
U spatnyho filmu si reknu je to srack* hm nuda nic pro me nechapu to ..Ale tenhle film me psychicky znechutil cast tela ..
Upravil/a FildasCZ dne 13-08-2012 23:00
[img][/img]
Ja uvidel to co videli kritici a za me ma 90% jedina vec ktera mi tam prisla divna byla jen ten pestni souboj kriminalnici v policajti to bylo trochu divny ze takhle to vyresili. Ale jinak pro me to byl super film mozna ze tam nebylo tolik akce jako v minulej dilech ale zase vice pribehu atd. Nejlepsi postava byl sluha Alfred kterej byl zahranej jako vzdy perfektne a catwomen byla taky zahrana poprve ve filmu dost slusne. Jinak emoce jsi tam mel ale batman jak uz bylo nekde zmineno na internetu neni spiderman.Jinak nebyl to nejlepsi batman ale dost dobry nasledovnik kterej si zaslouzi misto zde.A pridavam se k tem kritikum ze tenhle batman neni nejlepsi ale patri mezi ty dobre. Fildas asi byl zblblej z naruta jsem vedel ze nadmerne koukani na naruta ma vedlejsi ucinky
Chápu ty zklamané ohlasy, které čekaly něco ve stylu vtipného anarchistického magora Jokera, ale výtky o mizerném odvyprávěném příběhu neberu ani omylem
Upravil/a Pepa168 dne 13-08-2012 23:21
Když šíp mine cíle, viní z toho střelec sám sebe, a ne druhého člověka. Tak si počíná i mudrc.
No přidám tu film Project X, včera jsem nato koukal a kdo neviděl určitě se pofívejte, zatím teda jen s titulky, kvalita celkem slušná.http://www.csfd.c...project-x/
a kdo chce urychlyt hledání : http://www.warezf...;t=1693897
Upravil/a Intell dne 14-08-2012 01:23
Tak já taky něco přidám ale je to takovej starší kousek u kterýho je škoda že neni mezi lidma moc známej http://www.csfd.c...uilibrium/ taková fajn sci-fi podívaná nad kterou ale musíte trochu myslet a uvidíte jistou podobnost s tim jak to dnes opravdu vypadá
Upravil/a Afmin dne 14-08-2012 17:34
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog