@Haman: dnes už je s tim rozlišením hratelná jen III, kdyby jedna mapa nebyla na min 12hod cisteho casu, tak bych byl pro.
@Wolf & Petr: Právě že Crusader ( ale začalo se to rozcházet vždy až po cca 1-2 hodinách hraní), jestli chcete můžeme to dnes před treninkem, nebo po něm zkusit.
Heroes III? hmm...nejsem proti, sice je jedna hra strašně dlouhá, ale zase se to dá ukládat. Teďka má vyjít Heroes VI, ale zase to vypadá jak pětka. Ale předem říkám, že nevedu zádné originálky, jediná original hra co mám je Warband.
Crusadera sem hrál s Golfem a šlo to v pohodě. Jen si hlavně stáhněte nejnovější patche. Tuším 1.1. Ono to má myslím víc částí ten patch.
Novej heroes bude jak se to rict jestli neopravi to zjednoduseni jako,ze nebylo 3d mesto ze behem 2 tydnu jsi mel nespocetnou armadu
Hral jsem betu uzavrenou a dost dobre to je grafika pekna AI pokulhava udelali dobre,ze presunuli vydani na 10 rijna
Wolfe tak jsem to hral asi 4 hodiny a musim rict,ze si musel hrat bud neco,co te nebavi a nebo uplne jinou hru
Zatim jsem se nekoukal,co to je za studiou,ale ,co jsme koukal moc lidi to nedelalo
Napr na Fable 3 pracovali 700 lidi a lidi to odcuzovali
No jinak ja nejdriv jsem se rozciloval pac jsem nemohl neslo mi preskakovat intra pak jsem zjistil jak a bylo to ok
Hudba pro me uzasny pocit
Zbrane zatim jsem nasel jen palcat dva druhy mec 2x velkej mec Sekyrku kus stit kopi
Jinak boje jsou jak to rict jako Pan prstenu na x-boxu celkem dobry a docela tezky
Animace nekdy kolisaj jsem se musel zasmat
Rozdelovani talentu v pohode libi se mi
Pribeh jelikoz neumim anglicky tak vim prd
Zatim vim,ze tma sklada Kriz na chvilku jsem nocni mura v pekle
Mam toho bratr,ci co kdo je
A grafika neni zrovna spatna mam pocit jako,kdyby to byl zaklinac na low docela stejny stil boje
Tech kombinaci tam urcite 100 je uplne me to bavilo treba dva mece dva palcaty stit mec
Nebo ta zbroj jak nejdriv znicis zbroj a pak sekas do masa libi se mi jak odpada sceny pri zabijeni
Jinak minusy -Urcite kamera to me sralo i na x-boxu
Krev by mohla byt vice a nebo realneji strikat
Napr jsem probodl toho banditu ci co a byl to nejaky bug ,ze jsme pich do vzduchu a strikala krev xD
Nektery ty rany jsou smesny,ze macham mecem dopredu a zranuje to lidi metr od zbrane
Obcas nejaky chyby textur A zda se,ze to na vyssi rafiku nejde
taky mi vadi ,ze tam nejsou neco jako uskoky v zaklinacovi to zna,mena,ze kdyz mlatim tri a pribehne 4 tak nemuzu uskocit a nebo tak muzu ho bloknout,ale zase me majzne dalsi
Takze to mi vadi a nebo jsem neprisel na to jak odskocit
No a to je asi vse zatim bych tomu dal ja osobne co hraju rad rubacky jako Darksider Dvil may cry Fable Zaklinac
Zatim si to zaslouzi odeme 7 az 8 z 10
Uvidime ,co me potka dal
Aku verziu hry mas ? pretoze moja sa dost lisi od trailerov , mozes napr. zobrat sud a vrhnut ho po niekom alebo take veci naookolo ? mne sa zda ze som stiahol nejaku cudnu verziu ked toto mi nejde a videl som to v traileri
Zkusili jste někdo Unreal Tournament(ta hra kterou hraje Angry German kid ). Prostě střílečka s účelem zabít co nejvíc protivníků. Ta jednoduchost je kouzlo tý hry
Upravil/a Vartex5 dne 26-09-2011 19:43
Wolf jaka tam je verze to tam neni
Zatim zakoncovani mam jen jedno mozna dve
To se musim jeste lip podivat,ale u ostepu velkyho mece a dvou mecu zda se jen jedno,ale tech komb je tam slusne dost me se libi kdzy mas palcat a mec tak ho probodnes a palcatem ho mlatis do hlavy
Jinak muzu hazet sudy a myslim,ze i zidle
Kdyz si zlomim Mec xD tak ho mlatim tim kouskem nebo tou nasadou od ostepu hraju to na 3 nejtezsi obtiznost a obcas to dav zabrat
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog