To chce klid a nohy v teple. Řekla babička a dala nohy do mrazáku.
Lež má krátké nohy. Řekla babička a koupila si chůdy.
Kdo lže, ať zezelená. Řekla babička a obrostla mechem.
Citace týdne: Jaroslav oči doporučuje:
Nikdy nepolikejte oheň hned po té, co jste pili alkohol!
Dneska sem přišel na jeden zajímavý:
sedi chlapek v baru... obedna si 6 piv, vsechny je vypije a vyskoci z okna.. za chvili vyleze po schodech a vleze do hospody znovu a sedne si opet k baru.. za chvili si objedna dalsi 6 piv a vyskoci opet z okna...opet se vrati a sedne si k baru.. tohle udela jeste tak trikrat, kdyz to upouta pozornost jedne brunety.. dojde za nim a rika... jak to delate pane ? on rika, tos normalne, vypiju 6 piv a vyskocim z okna.. pak vstanu a dojdu sem .. ona rika, tyjo, to musim vyzkouset.. objedna si 6 piv.. vsechny je vypije na ex.. je ozrala jak svine.. stoupne si do okna, podiva se dolu, vydi ze to je tak 5 pater dolu.. rika si, kdyz on, tak i ja.. tak vyskoci.. dole se rozplacne jak heml.. chlapek se cely vysmaty vrati k baru a hostinsky, kdyz utira krygle, se podiva na chlapka a rika.. supermane ty si hrozna piča!
znate znameho finskeho zavodnika rallye Hulmiho Ukolen
anebo japonskejo zavodnika Ušijuti Sako a jeho sponzora Ušij-mi-ho Taky
Upravil/a jakub dne 24-02-2011 00:05
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog