máš zlomenou nohu, musíš najít morfium ... to je asi nejhorší věc ... dyžtak pokud seš blízko moře, dej respawn a zajdi si pro věci ... morfium bys mohl hledat dost dlouho
Kdo si hraje nezlobí, ale kdo hraje M&B:W je borec
Akce 2 bude reupload. Lakiluku, hele nevim mě to přijde zaživější v te první osobě ...jinak ja na tom videu znim uplně ucpaně, ale to bude tim ze mam rymu(celej rok)
Takže Alex a já jsme se celkem zmátořili pod rouškou tmy jsme vybrali balota airfield nalezeno AK 47 potom sme vybrali supermarket v chernu hasicarnu a nakej barak. Já mám pití jídlo alex taky a máme zbrane já (AK47+revolver) on lee enfield+ uzi máme bágly a hodinky Bahno prenechavam ti brokarnu(jesi nechcipnu
Tak mi s Conanem, jsme ted na souřadnicích 122 066, což je malej lesík jižně od nemocnice v Berezině, na pravý straně silnice u farmy.
EDIT: Někdy by sme mohli dát normální armu, bez modu, bud coop nebo proti lidem.
Upravil/a BahnoCZ dne 31-07-2012 03:16
Já a pepa sme na souřadnicích + - 125 082 (někde kolem toho), máme 4 plechovky pití + water bottle bez vody, trochen jídla, jednu dvojhlavňovku, 2 sekyry a jeden loveckej nůž. Já tu budu asi kolem 16:00, asi v 18:00 odejdu a vrátim se mezi 20:00 - 21:00 (možná i dřív)
Upravil/a Kore dne 31-07-2012 03:17
Ja pudu asi na chvilu do hry. Kde se asi sejdeme vsichni ? Mam bezet nekam doprostred mapy ?
Navrhuju zalozit u nekoho z nas server a na něm, kdyz neco hodnotnyho uloupime, to skladovat. Stacilo by ho zapnout vzdycky jen na chvili. Takghle nam ten loot nikdo nikdy resetem nevymaze. Ma tu nekdo verejnou IP ?
Upravil/a Conan dne 31-07-2012 14:09
Jak vložit video do fóra:http://mw.clanweb...78#post_84 Tra li tra ra lala, gramofon gra: http://youtu.be/4...86k4?t=29s
Nevím proč, ale nejde se nám připojit mzi sebou. Tudíž navrhuju bud jít na DayZ a nebo na nejakej pvp server s těma huráá akcema. Myslím, že tam by se nám jako skupince dařilo!
Upravil/a BahnoCZ dne 31-07-2012 20:12
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog