Guild War 2
|
Tristan |
Přidané 13-08-2012 00:53
|
Člen
Příspěvek: 251
Založený: 30.09.11
|
Cos potřeboval Harlequ jak ses ptal ohledně toho jestli sem byl v té betě? (nebo kdo se mě to ptal na tom TSku)
http://greep3r.tu...
Waters of Nazareth |
|
|
|
adamstrel |
Přidané 13-08-2012 07:35
|
Člen
Příspěvek: 134
Založený: 07.12.10
|
mít tu hru, tak Guardiana
Citace týdne:
Jaroslav oči doporučuje:
Nikdy nepolikejte oheň hned po té, co jste pili alkohol! |
|
|
|
Harleqes |
Přidané 13-08-2012 08:52
|
Člen
Příspěvek: 128
Založený: 16.11.10
|
Že nevim jakou rasu a ty už si to tak trochu prozkoumal a výš kdo to má nejvýhodnější atd. tak jestli bys mi trochu neporadil
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
FUCK YEA!
|
|
|
|
Tristan |
Přidané 13-08-2012 10:57
|
Člen
|
Ono záleží co ti více sedne. Jediné koho jsem nezkoušel byla asura na kterou mi nevyšel čas. Co se týče prostředí tak mě asi zatím nejvíce zaujalo město Lion´s Arch v lokaci kde začínáš s humanem.
Každá rasa má v začátku nějakého přirozeného nepřítele (humani kentaury, nornové skvadiry atd.) + se ti do toho zaplétá tvůj osobní příběh který do toho prostředí celkem dobře zapadá.
Co se týče úkolů a okolních eventů tak u mě vyhráli Nornové.
Např. bojujete proti nějakým skřetům kteří se ukrývají výhradně v jeskyních. Důvod proč jsou agresivní je to že uctívají nějakého jejich boha. Poté co je postupně zaženete eskortujete kameníka který vám dá za úkol pozabíjet v jeskyni okolní elementály a posbírat z nich, + to co je na zemi, materiál na stavbu sochy. Poté co to seženete ho chvíli bráníte zatím co ji staví. Poté co ji postaví zjistíte že je to socha vaší rasy, tedy norna, a skřeti ho začnou automaticky uctívat jako velkého bojovníka a silného nepřítele tudíž přestanou být agresivní a jsou friendly => máte o problém míň a zas se otevírají jiné eventy v okolí s jinou tématikou. Záleží co vám sedne víc. U nornů je to víc zaměřené na lovení zvěře atd. U sylvari zase bráníte ten "sen" nebo co to je proti okolním narušitelům atd.
Klikni na Spoiler pro zobrazeni obsahu Co vás asi zarazí hned na začátku je fight proti celkem velkému bossovi, min. já jsem přemýšlel jestli to vývojáři mysleli vážně, takže máte možnost zůčastnit se celkem velké bitky.(U každé rasy to je jiný boss)
Těžko říct jaká rasa je nejlepší. Doporučil bych vyzkoušet to všechno a zjistit jaké prostředí vám přijde nejvíce friendly. Jestli zasněžené pláně a lesy Nornů nebo klasické letní prostředí humanů, přetechnizovaní Charrové nebo okurky a květáky Sylvari (jak sem psal výše, Asury jsem nezkoušel).
Co se týče expení, není to ani rychlé, ani pomalé. Nicméně nic vás nežene nějak rychle vpřed a vesměs v té začátečnické lokaci strávíte celkem dost času vzhledem k úkolům propojeným s vaším příběhem které se dost blbě plní s nižším lvlem. Co se týče obtížnosti bojů, člověk se u toho musí dost hýbat. At už bojuje s čímkoliv. Není problém aby vás umlátila smečka vlků když budete jen tupě stát a mlátit. Takže to nabírá celkem na akčnosti.
Klidně bych mohl psát ještě dál ale pokud jste pevně rozhodnutí že to budete hrát tak vás nechci připravit zbytečně o překvapení.
Btw. herní soundtrack stojí za to
Upravil/a Tristan dne 13-08-2012 11:01
Waters of Nazareth |
|
|
|
FildasCZ |
Přidané 13-08-2012 13:18
|
Člen
Příspěvek: 456
Založený: 25.02.11
|
Ja hral za vsechny povolani krom vsech ras,ktery byli jeste zamkli .. A popravde zatim nevim za koho hrat adepti jsou necromancer a thief guardin .. Elementalista z rangedem jsou pro me obtiznejsi a za warra mi to v pvp moc neslo .. u kazdyho povolani jem udelal 5 level .. energier me bavil,ale neumel jsem za nej ,.. .. Takze uvidime,co si vemu .. ty bossove na zacatku byli fajn
[img][/img] |
|
|
|
Corhax |
Přidané 13-08-2012 16:33
|
Člen
Příspěvek: 76
Založený: 13.06.12
|
Fildas takže neni dobrý hrát za rangera ? Když sem koukal na lets playe přišlo mi to za něj jako dost velká prdel
Upravil/a Corhax dne 13-08-2012 16:34
http://www.youtub...FLIWHn0WnM (like ? )
|
|
|
|
Pepa168 |
Přidané 13-08-2012 16:36
|
Administrátor
Příspěvek: 445
Založený: 09.11.11
|
Corhaxi on nerika ze za nej nemas hrat to je na tobe ale Fildas zde pise ze mu to prislo obtíznejsi neznamena ze tobe to be by to nemohlo jit zrovna za nej
Když šíp mine cíle, viní z toho střelec sám sebe, a ne druhého člověka. Tak si počíná i mudrc.
|
|
|
|
Tristan |
Přidané 13-08-2012 16:41
|
Člen
|
Rozhodně vyzkoušet Obtížnější neznamená že je horší. Aspon to pro někoho může znamenat výzvu.
Waters of Nazareth |
|
|
|
Harleqes |
Přidané 14-08-2012 10:24
|
Člen
|
A mesmer ten zas bude můj => ty bossové zas njsou takovým spoilerem nebot to mnohokrát ukazovali, nebot já sleduju skoro káždý video na GW2 xD
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
FUCK YEA!
|
|
|
|
FildasCZ |
Přidané 14-08-2012 19:47
|
Člen
Příspěvek: 456
Založený: 25.02.11
|
Jo Harlequ ten mesmer toho jsme vubec neumel nepochopil jsem ho .. a na vic nejak jsem nedaval dmg xD ..
Skoda,ze jsem byl linej si to zjistit byli to by to o necem jinem jinak ten energier ,kdyz jsem zjistil jak se hraje bylo to lehci ..Prece jen
Uz se tesim na gw 2,ale budou chmele :/ takze si zahraju poradne nejdrive 9-12 podle chmelu
[img][/img] |
|
|
|
Harleqes |
Přidané 14-08-2012 21:14
|
Člen
|
Mesmer je obtížnej to vim, ale to by byla byla nuda kdyby to bylo lehký . Navíc představa iluzionistickýho bojovníka, kterej využívá klony mě fascinuje, nebot je to změna od stereotipu všech klasickejch postav v MMORPG žánru. Hauk.
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
FUCK YEA!
|
|
|
|
Corhax |
Přidané 14-08-2012 21:37
|
Člen
|
Ale picu Harleqes ve wowku bylo to samé Arcane mage si vyvoval 4 klony a pak ostatní nemohli poznat kterej z nich je on dokud se nějak neprozradil. (třeba kouzlem který klokni nemaj) Já nejsem zastánce wowka ale hrál jsem to a hodně věcí je tam podobných ale GW2 je nesrovnatelně lepší !
|
|
|
|
Tristan |
Přidané 14-08-2012 22:44
|
Člen
|
Co se týče klonů tak stačilo proklikat a zjistil si to podle hp nicméně na chvíli to hráče rozhodilo (min. target).
Waters of Nazareth |
|
|
|
Harleqes |
Přidané 15-08-2012 01:02
|
Člen
|
Corhax von mohl mág drtit neprátele obouručnym mečem xD. Samozřejme že kopie jsou známý, ale bojovník kterej dělá kopie a nejen to
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
FUCK YEA!
|
|
|
|
Corhax |
Přidané 15-08-2012 01:28
|
Člen
|
Warcraft 3 - Orkskej hrdina s mečem co udělá 6 klonu a de do tebe. Docela známa postava Neni to zas tak revoluční novinka která nikde nebyla. Ale prostě GW2 je epickéé a je to
|
|
|
|
Harleqes |
Přidané 15-08-2012 12:55
|
Člen
|
A my se budem hádat xD, jojo to byl Blademaster, škoda že ho do WoW nějak nezakomponovali a místo toho vymejšlej monka a pandy a jiný svěrstva, když už dělali pandu tak měli udělat pivovarníky xD
Upravil/a Harleqes dne 15-08-2012 13:00
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
FUCK YEA!
|
|
|
|
Kuchra |
Přidané 15-08-2012 13:17
|
Člen
Příspěvek: 219
Založený: 17.09.11
|
tak takový řemeslo bych si určitě zvolil ... byl bych mistr sládek .... jinak GW2 si jde někde vyzkoušet? nějakou beta verzi? že bych se do toho nějak vžil a zkusil si to
Kdo si hraje nezlobí, ale kdo hraje M&B:W je borec
|
|
|
|
Pepa168 |
Přidané 15-08-2012 15:09
|
Administrátor
|
Už nejde beta byla teď se uý jen čeká až hra vyjde a jedina šance na vyzkoušení je buď koupit a nebo si pockat par mesicu nez daji treba do 10 levelu hru zdarma na vyzkouseni ...
Když šíp mine cíle, viní z toho střelec sám sebe, a ne druhého člověka. Tak si počíná i mudrc.
|
|
|
|
Kuchra |
Přidané 15-08-2012 17:22
|
Člen
Příspěvek: 219
Založený: 17.09.11
|
omg ... a co nějak trial na pár dní? nebude?
Kdo si hraje nezlobí, ale kdo hraje M&B:W je borec
|
|
|
|
Pepa168 |
Přidané 15-08-2012 18:45
|
Administrátor
|
Netuším možná jo ale většinou to je až třeba po měsíci na vyzkoušení atd....
|
|
|