Žádný strachy kluci, nějaký verbování od vás v plánu rozhodně nemáme, sice bychom rádi měli víc lidí na cRPG aktivity, ale většina z nás po patchi ráda zahraje i ten native. Jen jak jsme zvyklí z cRPG, tak je to nezvyk, aspoň pro mě.
Tak či tak, pokud by někdo chtěl začít s cRPG, tak jsme otevření diskusi a rádi vám pomůžem s vymyšlením buildu, doporučením zbraní a herního stylu, cokoliv, co vám pomůže. Předpokládám, že většina z vás má docela dost času, v tom máte celkem výhodu Někteří od nás si musí celkem vybírat, co zrovna budem hrát, práce, nějaký ty povinnosti, v nejhorším případě ženy/přitelkyně/manželky...
Takže, dojděte na cRPG, většinou hrávám (já teda, ostatní chodí i na siege občas) na EU_CRPG1 nebo EU_CRPG4, battle.
A díky, někteří od vás taky nejsou špatní
Harleques: věci sebraný na bojišti maj uplně stejnou šanci na placení oprav, jako ty, co si vemeš na spawn jen tak pro info...
ad Petr: kočirovat by nebyl problém, kluci od nás maj celkem dobrou morálku a když se řekne držte huby, tak držej přece jen už jsme starší ročníky, někteří z nás (ja s drubezatorem) spolu hrajem různý hry už tak 10-12 let pomalu, tak jsme se naučili trochu trpělivosti
Upravil/a Cepeshi dne 12-05-2011 13:25
Nevím,ale me jak se to updatovalo na tu novou verzi tak to pada
Vim,proc,ale nejde mi to podle navodu opravit vzdy jsem ten radek vymazal pak tam vlozil tam ten a porad to same
Mno, nikeho z vas jsem dlouho online nevidel, tak jsem se prisel rozloucit. Hodne stesti s klanem, nam se ted rozjizdi strategus, tak budu busy dobyvat a branit vesnice pro dobro naseho klanu. Hrajte si minecrafty a buhvi co, a esli se nekdo ukazete na cRPG, koukejte po Bandit_Tepes_the_Bloodsucker.
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog