No dostal jsem hru Aliens vs Predator (3) ale kámoš nechal kokot zaplí svůj steam tak to mám na jeho účtě .. no ale má slabý komp, tak mi účet dal s hrou Napoleon Total war, ani jedna hra by se mu stejně nerozjela tak kdo má chut zahrát ty to dvě hry, tak at si mně přídá můj druhý steam acc. je HIP552 a 1. kde mám MBW, califax884
Tak .. Nedavno jsem hral Risen 2 verzi po novinare
Bohuzel v nestesti... jestli jste hralu jednicku Risenu tak timhle budete dojisty miry zklamani,protoze tenhle Risen 2 je konzolova sra**
Muzu zacit treba s tim,ze nemuze plavat vrati vas to
Pohyb je retardovanej hlavne pri skakani,kdyz skace te je to jako,kdyz brankach skoci proti mici
Dale boj ten si myslim,ze se trochu zachoval
Hodne minusova vec .. Omezenost .. proste nemuzete jit,kam chcete .. Kdyz nejde ani vyskocit na vuz se sudem od piva ci prachu ...
Snad ten pribeh bude lepsi jelikoz aj neovladam tak jsem z toho mel paty pres devaty
Upravil/a FildasCZ dne 04-03-2012 11:05
[img][/img]
nebo online hra Stronghold Kingdoms je to v ajine muzete zmenit jazyk ,ale pokad to neni Cesky,je to pro me Spanelska vesnice pac je tam docela dost funkci
[img][/img]
Podle mě to nespoplatní, protože pokud vím tak už jen With fire and Sword jim hrozně málo zarobil.. musí zase nalákat lidi a jak tu píše Petr nejvíce by to přitáhlo na vylepšení Warbandů.
Jo bude to zpoplatněné. Ti týpci co dělali Mount And Musket: Batalion se domluvili s Paradoxem, že z toho udělají DLC. Na jednu stranu je to celkem zrada komunitě, na druhou stranu možná za pár let uvidíme od těch lidí nějakou super hru!
rOzzMačkat A zAHodiT
Nevim Paradox to jsou turci ne ,nebo proste ty,co delali na warbendech tak na youtube muzete videt jak delaj dalsi warbend
A meli tam turecky vlajky
[img][/img]
vylepšení Warbandů bych bral ... co mě třeba v singlu štvalo jsou modely nepoužitelných obléhacích strojů. Jo jasně, žebříky se zvedaj, obléhací věže jezděj, ale že by se něco ničilo to né ...
Do mulťáku bych zvýšil důležitost štítu v boji na blízko
Kdo si hraje nezlobí, ale kdo hraje M&B:W je borec
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog