Tak jeden takový ze života:
Když jsem dnes v poklidu dělal něco v Photoshopu, napsal mi jeden nejmenovaný potenciální nový člen o členství, byl opravdu iniciativní, hned si stáhl x-fire, TSko, tak sem si řek, že konečně těm novým nemusím říkat co je x-fire, co je TS, to je pohoda. Úsměv mě přešel, když mi řekl, že si stáhne key generátor na originální klíč.
10 minut na to mi píše na mail další jestli bych mu neřek kde hru stáhne a jestli bych mu neposlal klíč, že mi bude vděčný a připojí se do klanu.
sou dvě blondýnky na mostě a hádají se, jestli pod nimi teče Labe nebo Vltava. tak tam jedna skočí, aby to zjistila. po chvilce se vrátí zpátky a říká: "ty krávo, to je dálnice na Prahu!"
Upravil/a adamstrel dne 22-03-2011 15:56
Citace týdne: Jaroslav oči doporučuje:
Nikdy nepolikejte oheň hned po té, co jste pili alkohol!
Včera jsem slyšel docela pecku, borec ze třídy měl referát o M. Horákové a krom toho, že ten idiot těch 15 "slajdů" četl skoro celou hodinu a navíc četl jak z 3 třídy tak z něho vypadlo něco hezčího... Jak četl, co má na nějakém pomníku nebo náhrobku tak měl přečíst větu "Budujte tu blahobyt" a místo toho řekl "Budujte tu pavilon" .... Pořád mě není jasné jak si to mohl "splést"
"Čekali jsme provokatéry, ale nikdy by nás nenapadlo, že jím bude ministr financí Kalousek. Šel uprostřed silnice proti davu. Byli jsme rádi, že jsme odtamtud dostali ženy, protože to tam bylo opravdu nebezpečné," řekl šéf odborového svazu horníků Jan Sábel.
"Šlo o život. Tlačil demonstranty, kteří byli doslova v tunelu. Doporučíme premiérovi, aby ho vyzval, ať sám podá demisi," dodal předseda Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek.
B: "Vole hodil si mojim křečkem a řval u toho: Píkaču volím si tebe!!!! Pak jsi byl zalezlý ve skříni a křičel: "To né, vchod do Narnie nefunguje!!!!"
A: "Zas tak opilý jsem nebyl."
B: "Stál jsi v krbu a neustále křičel: "Příčná ulice!!!!" A pak jsi řval na moje auto: "Optimusi já vím že jsi to ty transformuj se!!!!" a zbytek noci jsi strávil ve vypuštěném bazéně s tím, že HLEDÁŠ NEMA "
Pepíček se pta maminky ... P: mamí řekni mi něco o sexu... M: a co chceš vědět??? P:jak sem se narodil??? M: no dívej ja am tam dole dvě dírky a zjedne ty si vylezl... P: aha. a kdybych vylezl s ze druhé ?? tak bych se jmenoval Peprdel??? :-D :-D
Wikipedia: Já vím všechno.
Google: Ja mám všechno.
Internet: Beze mě by ste tu nebyli.
.
.
.
.
...
.
.
Elektřina: Chňo chňo chňo
Smrdím víc než Golfeew
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog