23:48 ty woe, byt na tvym miste, myslim, ze bych si ucvrk . Ale vyřešils to bravurně, ten druhej se musel taky solidně leknout - jestli z toho vubec něco měl. :-) Akorat, to vypada, ze nam selhal snajpr, ne, kdyz mel sledovat, jestli nekdo nejde.
Očekáváš špatně, celou dobu jsme se bud smáli a nebo byli tak vystrašení, že sem zapomněl točit ...jinak Alex si v tomto videu všimnul nějaké pojízdné Lady, nechápu jak sem jí moh přehlídnout
Ty vole ale kvákame na tom Teamspeaku nehorázný kraviny hlavně já. Když se na to dívám takhle s odstupem to je hrůůůza. Nejlepší prej: JÁ: Tady je 28 lidí proč myslíte, že su tak posranej
Bahno: Tak ale ty seš posranej furt Alex Jo no . Z toho sem fakt nemohl
já sem teď ráno došel k letišti nad Krasnostavem a našel sem si MP5 s 4x zásobníkem a taky zasranej traktor -> chvíli sem žvejkal zombíky, ale nedávalo mi to body k zabitejm, tak sem chtěl odjet pryč, bohužel sem si cestu vybral skrz plot, kterej jak sem hned zjistil nejde zničit ... když sem se po nějaký divný animaci probral z bezvědomí a obvázal, měl sem cca 1000 krve, ale už je to v pohodě, sežral sem kozu a krávu a mám zas 12.000 krve
EDIT: lidem, co si to koupili a ještě to moc neumí, doporučuju hrát na práznej server s obtížností recruit (LU304/306) ... všechno tam jde hladce jak po másle
Upravil/a Kuchra dne 04-08-2012 09:01
Kdo si hraje nezlobí, ale kdo hraje M&B:W je borec
jinak na serveru LU343 (s obtížností Recruit) sem si postavil dva stany a narval do nich vše co sem našel a nepotřeboval - munice, žrádlo, pití, léky)
Jsou umístěné na souřadnících 114/038 a 115/038 (http://dayzdb.com...#5.113.035) na této mapě pod Krásnostavem, kousíček od vrcholku Klen. jsou ve smrčcích, ale mělo by se to zvládnout najít
Heh, vypadá to dobře. Ozkouším demovku samotné Army 2 jak mi to pošlape na mojem pekáči a kdyžtak bych se přidal až bych to koupil přes steam
http://greep3r.tu... Waters of Nazareth
jo je to dobrá hra (a mod), ale pořád to má svý chyby ... právě se mi po restartu vymazal obsah obou stanů, těsně předtim než sem si stačil vytáhnout morfium, takže sem na vrcholku hory a mám zlomenou nohu ... nechce mi tam někdo to morfium donýst?
Dobrý, zkusím nejdřív sehnat nějaké věci (jestli teda najdu město)
edit: juhu, našel sem enfield + spousta dalšího bordelu
Upravil/a Tristan dne 04-08-2012 17:30
http://greep3r.tu... Waters of Nazareth
jsem si hrál na neohroženýho ... v supermarketu sem potřílel spoustu zombíků, když bylo po všem tak sem začal sbírat věci a poslední zombík se připlazil a útokem mi ty nohy zlomil xD xD xD
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog