Kéž by to jednou bylo tak velké jako první díl Ellesar, doporučuji si najít mód na změnu systému tak, aby nepřátelé neodstávali lvl společně s tebou, jméno nevím ale když budeš hledat módy k oblivionu najdeš ho... 1000x to zlepší zážitek ze hry, a když půjdeš čistit dungeon na 1. lvl tak budeš mít velké problémy, ale hlavně místo nějakých 2-3 zlatých v každé truhle budeš nacházet stovky zlaťáků.
jo pocitejte ze esli se udela mod na spojeni toho oblivionu a morovindu bude okolo 15 GB a bude to ztrasne zabugovane jako skoro kazdy mod ale obcas najdete mod ktery za to stoji ale tohle by museli delat fakt dobry moddeři
Pop Wolfa a myslim i to F17 jaaj to bylo ete na 386 kolik mi bylo tak 4-5 dal si pamatuju na Duka 2D formule a motorky od Accolade Tom a Jerry Battlechess dosovsky jejda radsi koncim PS: Dyna blaster
já jsem v dětství hrál už trošku lepší hry ale tyhle jsem si taky vyzkoušel jojo zlatý časy kdy se hry nepředháněly HW nároky....skvělý to časy
Prase, Prase, Prase udělá zvás Sráče
já sem hrával na televizních hrách http://www.tvhry....estarx.jpg
Super Mario byl nejlepší. Jinak na 486ce sem nejvíc hrál Heros of Might and magic II, dokonce mám k tomu ještě CD.
Upravil/a Lord_Peter dne 22-04-2011 12:29
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog