jelikož to disco, co občas zazní při hře od někoho z repraku, mi opravdu rve uši, rozhodl jsem se, že vás zase budu muset začít školit, takže něco pro zahřátí: YouTube Video
Upravil/a Kai dne 20-03-2011 13:24
Tááák sem si pro vás zase nachystal pár perliček, aby jste nezmeškali ve škole. Tentokrát hudba z fimlů. které v telce zas tak často neběží, no posuďte sami
Dreambags - On my way (Šimon a Matouš) YouTube Video
Oliver Onions - Dune Buggy (Jestli se rozlobime, budeme zli) YouTube Video
Oliver Onions - Don't lose control (Podivné Dědictví) YouTube Video
Roger Miller - Lucky Luck (Lucky Luck) YouTube Video
A tohle v TV asi neuvidíte nikdy:
Rockers - Jamaica (Rockers) YouTube Video
Něco co se bude určitě líbit Jamesovi: YouTube Video
Vztahuje se to k téhle písničky od těch tvojich sado maso kámošů (je to ale asi jedinná písnička co se mi od nich líbí :-D /a ne, není to proto že tam řekl "nechám si vytetovat hákač na bickáka/)
http://www.ulozto.cz/8370444/reznik-konecny-reseni-feat-hrobka-pitva-avi
Zvláštní na tom je to, že si téhle skupiny všimli až po tom co je Židák Jiří X. Doležal udal na protiextrémistické. A řeší tam 2 roky starou písničku a jen kvůly tomu, že jako jedinná se věnuje skutečným problémům.
To, že normálně tihle týpci zpívají o tom jak znásilňují malou holku už v televizi není ale bacha na to když někdo řekne, že "ho serou cikáni co čorujou na Florenci".
Upravil/a administrator dne 22-04-2011 17:54
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog