Pravdou je , že teď na klan nemám vůbec čas a šíleně mě to mrzí. Je pro to vícero důvodů. 1. je určitě škola. Moje rozhodnutí jít na gymnázium s sebou nese i své zápory. Tak třeba v úterý jsem doma až kolem půl šesté. A než stihnu udělat vše potřebné hle, je tu tréning. Dále mám i jednu svojí vášeň, kterou stavím před počítač a klan(přeberte si to, jak chcete) a to je lední hokej. Zápasy Znojma jsou pátky a neděle, Rázem pro mě proto zůstává volný jen čtvrtek a kdo ví, jak to s ním bude až se škola rozjede na plno. Nevím, jak to řešit. Odejít nechci. Nejsem z těch, kteří, když něco začnou, tak se na to pak vykašlou a za ten skoro rok jsem si ke klanu udělal vztah (mezi námi šel hodně nahoru). Fakt nevím, jak bych to mohl nějak skloubit, aby spolu škola, hokej a warband fungovaly. Neberte to prosím jako žádost o odchodnebo něco takového. Spíš jen hodnotím situaci. Určitě jste si všimli, že od konce prázdnin jsem byl na trenálu 1dnou
Přesně tak, mercenary bude nejjednoduší řešení. Až budeš mít víc volno a dokážeš to chozením na trenály, tak budeš moct zpět mezi aktivní složku. Ale mám takové zkušenosti, že ti, kteří odešli do mercenary se po dlouhé době už nevrátili a ztratili chuť na warband. Je to škoda, ale doufám, že se alespoň nějaký čtvrtek stavíš.
Od teď jsi tedy Mercenary na dobu neučitou.
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
{STEAM_CLAN_IMAGE}/1392312/dc16b91a72bd083c00b02309a5516eebedbe31a8.png Viking Conquest 2.069 is live! Server admins and modders can access the latest files on our website here. PATCH NOTES (2.069) Restored the player's ability to make peace. zobrazit celý dev blog